line konstanse lyngstadaas

 


Transporteringsdans_Plakat_A3.jpg

transporteringsdans

Sprell som om du blir spist av en isbjørn!

Martin Slaatto er utdannet danser og skuespiller fra London og Oslo, og arbeider med å løfte frem dansen i hverdagen og gjøre mennesker mer bevisst sine egne bevegelser. Til dette formål har han utviklet en kortstokk der hvert kort utfordrer et bevegelsesmønster stivnet av hverdagen, og i TRANSPORTERINGSDANS tar han publikum med på en reise gjennom liv og alderdom som minner oss om at all bevegelse er en dans. Martins filosofi om gjøre det hele til en forestilling som hyller bevegelsen og livet gjør denne dokumentaren til en poetisk og humoristisk skildring av det å bevege seg framover som menneske og kunstner.

TRANSPORTERINGSDANS er en morsom og hjertevarm film om bevegelse og familierelasjoner, som fanger den unike medmenneskeligheten dansen skaper. Gjennom observerende kameraføring får publikum innblikk i omsorg, glede og kjærlighet, i en familie hvor alle generasjoner er i bevegelse. På denne måten viser filmen at dans er mer enn scenekunst – det er en grunnleggende del av det å være menneske.

Regi, foto og klipp: Line K. Lyngstadaas Produsent: Ingvil Giske Finansiert av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Norsk Filminstitutt

Norge / 2019/ 55 min.